Oportunitati cariera Oportunitati in cariera

Esti interesat? Pentru a intra in echipa noastra de vanzari, te rog sa raspunzi intrebarilor de mai jos, iar la final ataseaza CV-ul.

*Campuri obligatorii


en-employees-2ENECON Corporation, lider dinamic in marketing si vanzari internationale ofera solutii pentru inbunatatirea performantelor sistemelor de curgere ale fluidelor, pentru prelungirea duratei de viață a tuturor echipamentelor si utilajelor din orice intreprindere. Printre clienții noștri se numără unele dintre cele mai mari 500 de companii, instituții, precum și multe agenții guvernamentale, inclusiv Marina USA.
Suntem în căutarea unui Regional Manager, care va juca un rol esențial in a ne ajuta să dezvoltam regiuni din Romania la potențialul lor maxim.
Dacă sunteți un profesionist experimentat cu o solidă experienta in managmentul vanzarilor industrial, dacă sunteți “ORDER MAKER”, nu “ ORDER TAKER”,  dacă aveți viziunea de o profita de oprtunitate și determinarea de a face tot ce este nevoie pentru a reuși, atunci cu siguranta avem un punct comun de pornire. .
Trimite câteva informații despre tine, folosind formularul de mai sus, spunandu-ne de ce ar trebui să faci parte din echipa ENECON.
Suntem o organizație extraordinara interesata numai de oameni extraordinari.