Intrebari frecvente ENECON - Intrebari frecvente

Cine / Ce este ENECON?

ENECON este o companie americană care produce solutii de rezolvare a problemelor legate de eroziune, coroziune, cavitatie, atac chimic, impact, abraziune, presiune hidrostatică și acumularea de crusta minerala. Facem acest lucru prin aplicarea unuia sau mai multor polimeri de înaltă performanță. ENECON va diagnostica problema și va prescrie soluții dovedite si eficiente de cost. Aceste probleme apar peste tot – de la industria grea la companiile de electricitate, inclusiv centrale nucleare; de la US Navy / Army pana la clădiri comerciale, școli și centre comerciale; de la companii din Top100 pana la cele mai mici magazine si ateliere.

De cât timp este ENECON în afaceri?

ENECON Corporation a fost înființată în ianuarie 1990. Directorii săi au aproape 150 de ani cumulati de experienta in rezolvarea problemelor legate de curgere a fluidului și / sau prelungirea duratei de viață a intreprinderilor.

Sunt produsele ENECON potrivit pentru problema mea?

În timp ce nimic nu este potrivit pentru orice problemă, produsele ENECON sunt de multe ori o alternativa la alte metode de reparatii sau inlocuire care econimisesc timp si bani. Acestea au aratat in mod repetat ca sunt nu doar alegerea corecta ci si cea mai buna alegere pentru multe reparatii. Cand va confruntati cu asemenea probleme, contactati Centrul Tehnic la office@eneconromania.ro sau sunati la +40.764.084.443. pentru asistenta.

Cum cumpăr produsele ENECON?

În funcție de locul unde va aflati, produsele ENECON pot fi achiziționate de la unul dintre distribuitorii locali sau contactați birourile noastre la office@eneconromani.ro.

Cât costă produsele ENECON?

Tipul și domeniul de aplicare al oricărei reparații va determina necesarul de materiale. Multe probleme pot fi rezolvate folosind produse de doar cateva sute de lei, în timp ce, proiecte complexe, de anvergura pot necesita costuri substanțiale. Indiferent de investiții, costul relativ al unei soluții ENECON este în mod normal, doar o fractie din costul unei reparatii convenționale.

Unde se fabrica produsele ENECON?

Suntem mandri ca toate produsele ENECON sunt realizate în SUA ,in fabrica nostra din Medford, New York. In plus, avem controlul asupra tuturor materiilor prime de asemenea fabricate in SUA. ENECON exportă produsele in peste 65 de țări din întreaga lume.

Pot aplica produse singur produsele ENECON?

Din moment ce produsele ENECON sunt proiectate sa fie sigure și simplu de utilizat, multe aplicații sunt efectuate direct de către cumpărător. Pentru proiecte complexe, servicii de aplicații la cheie, este valabil suportul tehnic al ENECON sau al distribuitorului local. Ori de câte ori este posibil, un specialist instruit ENECON va fi la fața locului pentru a oferi asistență tehnica.

Am nevoie de echipament de protecție pentru a aplica produsele?

Nu, cele mai multe produse ENECON sunt “100% solid”, fără compuși organici volatile și fără mirosuri. Nu este nevoie de echipament de protecție si nici de aparat de protectie respiratorie.

Produsele au mirosuri puternice?

Nu. Produsele noastre sunt deseori aplicate in interiorul centrelor comerciale / industriale, unde mirosurile sunt un criteriu important in alegerea produselor folosite. In cazul folosirii produselor ENECON, aerul poate circula în întreaga clădire, în timp ce produsul se matureaza.

Cât timp va dura reparația?

Este imposibil de a aprecia durata, deoarece fiecare aplicație are cerințe diferite. Cu toate acestea, avem exemple de schimbătoare de căldură în centralele electrice nucleare, acoperite cu produse ENECON pentru eliminarea coroziunii, care dureaza de 15 de ani! Produsele ENECON sunt proiectate să dureze. Noi nu avem nivele diferite de calitate pentru segmente diferite de piata. Centrele comerciale sau scolile cumpără aceleași produse utilizate în centralele electrice nucleare, și la același preț!

Ce opțiuni de culoare am?

Ca regulă generală, sistemele de acoperire ENECON sunt, în cea mai mare parte, aplicate în două straturi. Pentru a elimina dificultățile întâlnite adesea atunci când se aplică aceeași culoare peste ea însăși, materialele de acoperire ENECON sunt furnizate în culori diferite pentru a simplifica acoperirea cu al doilea strat. Odată ce este selectat produsul cel mai potrivit pentru aplicație, vă rugăm să contactați Centrul Tehnic la office@eneconromania.ro pentru asistență în ceea ce privește opțiunile de culori disponibile pentru produsul selectat.
* Notă: Culorile personalizate sunt, de asemenea, disponibile pe bază de comandă specială pentru multe produse ENECON.

Care sunt temperaturile de operare ale produsele ENECON?

Expunerea la temperaturi scăzute nu prezintă în mod normal, o problemă pentru materialele ENECON daca au fost amestecate si aplicate în mod corespunzător. Cu toate acestea, produsele ENECON au diferite carecteristici tehnice in care se mentioneaza temperaturile de lucru. De asemenea, este important să se înțeleagă faptul că alegerile si recomandarile de produse vor varia în funcție de condițiile de aplicare si de lucru. Când va confruntati cu dileme in alegerea produselor, vă rugăm să contactați Centrul Tehnic la office@eneconromania.ro pentru asistență.

Care sunt mașinile și echipamentele de curgere a fluidului?

Pompe, tevi, rezervoare si supape sunt toate mașini si echipamente de curgere a fluidului. Cu toate acestea, ENECON are o definiție mai largă a “Echipamentelor de curgere a fluidelor”. Betonul, care este deteriorat de apa de ploaie care curge peste el poate fi, de asemenea, un sistem de curgere a fluidului. Apa, care curge printr-o scurgere de acoperiș, este un sistem ENECON de curgere a fluidului. Lista este aproape fără sfârșit.

De unde / Cum pot obține SDS (Safety Data Sheet – Fisa de siguranta a produsului)?

Fisa de siguranta a produsului este inclusa la fiecare produs furnizat de ENECON. Fisa SDS este de asemenea disponibila prin contactarea Centrului Tehnic la office@eneconromania.ro

Care este termenul de garantie a produselor ENECON?

Cu doar câteva excepții, aproape toate produsele ENECON au o durată de viață nedeterminată.

Produsele ENECON sunt disponibile in afara SUA?

Produsele ENECON sunt disponibile în peste 65 de țări din întreaga lume printr-o retea de distribuitori exclusivi. Cei mai mulți distribuitori pot fi gasiti pe site-ul nostru. In Romania produsele ENECON sunt importate exclusiv de ING Construct – Braila, Calea Galati, Nr. 86, www.eneconromania.ro, office@eneconromania.ro, tel. +40.764.084.443

Cum pot deveni Consultant de Vanzari ENECON?

ENECON caută mereu oameni buni care să se alăture echipei noastre. Daca sunteti interesat, trimiteți un CV la office@eneconromania.ro , sau vizitati pagina Oportunitati de cariera a site – ului nostru și completați chestionarul.

Cum pot deveni un distribuitor ENECON?

Cu toate ca a fi Distribuitor ENECON este o munca foarte grea, este de asemenea incredibil de profitabil atât din punct de vedere personal, cât și profesional. În cazul în care sunteți interesat de o astfel de oportunitate, primul pas este de a prezenta un rezumat al calificarilor si interesului dvs. pentru produsele ENECON la office@eneconromania.ro sau vizitați pagina Oportunități Distribuitor a site – ului nostru și completați chestionarul.